DİYARBAKIR / EĞİL - Kalkan İlkokulu

904125842066)
Kalkan M. Kalkan S. No 99 Eğil / DİYARBAKIR
Vizyon
Öğrencilerimizi; zihin, ahlak, duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde yetiştirerek onların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenimlere devam etmelerini sağlamak ve onları; demokrasi ile insan haklarını içselleştirmiş, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, yaşam boyu öğrenmeyi esas alarak akademik başarıyı yakalamış bireyler haline getirmektir.
Misyon
Çağdaş, yeniliklere açık, topluma yararlı olabilecek sağlam karakterde bireyler yetiştirerek öncü, atılımcı ve başarılı nesillerin temelinin atıldığı bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Ders Başlama- Start: 08:00 Ders Bitiş -Finish : 13:20
warm-Up: Kömür Sobası- Coal stove
İNGİLİZCE- ENGLİSH
Ulaşım
Kalkan Köyü´ne ulaşım Eğil dolmuşları ve Eğil Belediye Otobüsü ile sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz okula servis aracılığıyla gidiş geliş yapmaktadır. Transportation to The Kalkan Village is provided by Eğil Minibuses and Municipality Buses.Our teachers goes to school by service.
Servis Bilgisi
Okulumuz Taşıma Merkezi okuldur. Okulumuza Kalkan,Taşdam, Güzelköy, Amman, Yusuf Ağa köylerinden öğrenciler gelmektedir.
Eğil İlçesine bağlı Kalkan Köyü (Kalkan Mahallesi).
İle Uzaklık- Distence To City : 40 km İlçeye Uzaklık- Distence To Town : 15 km